A REVIEW OF طراحی سایت فروشگاهی

A Review Of طراحی سایت فروشگاهی

A Review Of طراحی سایت فروشگاهی

Blog Article

محل سرور: محل سرور هاست نیز می‌تواند بر سرعت و عملکرد سایت شما تأثیر بگذارد.

بازاریابی محتوا: تولید محتوای ارزشمند و مرتبط با محصولات و حوزه فعالیت شما. نوشتن بلاگ‌ها، راهنماها، نقد و بررسی‌ها و ویدیوهای آموزشی.

در هر سایت فروشگاهی باید بخشی وجود داشته باشد تا مشتریان بتوانند کالاهایی که قصد خرید آن‌ها را در آینده دارند، نشانه‌گذاری کنند.

روش دیگر برای ساخت فوتر استفاده از صفحه‌سازهایی مانند المنتور و ویژوال کامپوزر است.

مقیاس‌پذیری: بررسی کنید که هاست قابلیت مقیاس‌پذیری دارد تا در صورت افزایش ترافیک و رشد کسب‌وکار بتوانید منابع را افزایش دهید.

در طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس برای ایجاد کردن این محصولات در ووکامرس باید از فیلد محصولات متغیر استفاده کنید. به راحتی ویژگی‌های متغیر هر محصول را از هم جدا کنید تا کاربر بر اساس ویژگی‌های موردنیاز، محصول خود را انتخاب کند.

از ابزارهای موجود برای بررسی دسترسی نام دامنه استفاده کنید.

یکی جالب‌ترین ویژگی‌های که در طراحی سایت فروشگاهی در نظر می‌گیرند. نمایش میزان موجوی کالا در انبار است. برای این موضوع، بخش اتوماسیون انبار را به سایت فروشگاهی متصل می‌کنیم.

-تنظیمات قیمت محصولات متغیر، خرید سریع، نمایش محصولات به صورت کاتالوگ، شرایط مشاهده قیمت

در این ویدئو طراحی سایت فروشگاهی، تنظیمات چت آنلاین در وردپرس را آورده ایم.

-آموزش تنظیمات محصولات تکی (هدر، طرح صفحه محصول و تصاویر)

افزونه دکان سایت شما را به یک سایت چند فروشگاهی مشابه دیجی کالا تبدیل می‌کند که در این بخش به نصب و پیکربندی این افزونه می‌پردازیم.

به طور مثال در قالب‌های رایگان برای تغییر در بخش‌های هدر و فوتر سایت، یا باید کدنویسی کنید یا از افزونه‌های رایگان و پولی استفاده کنید، ولی در قالب‌های اورجینال مانند وودمارت به این صفحه مراجعه کنید این قابلیت وجود دارد که بتوانید تنظیمات و سفارشی‌سازی را روی قسمت‌های مختلف سایت به صورت زنده انجام دهید.

یکی از راه‌های بهبود تجربه کاربری، کوتاه کردن مراحل خرید برای محصولات مجازی است. کاربری که قصد خرید کارت شارژ دارد ترجیح می‌دهد بدون اینکه مراحل سبد خرید را بگذراند، مستقیما وارد مرحله پرداخت شود و سریعا پرداخت خود را انجام دهد.

Report this page